En del af Herslev

Fællesskabet En del af Herslev er stiftet af brygmesteren fra Herslev Bryghus, chokolademanden fra Friis-Holm Chokolade og landmanden på Østagergaard. I partnerskab med lokale fødevareproducenter, bønder, kokke og formidlere er vi gået sammen om skabe et levende sted, hvor omverdenen er inviteret til smagsoplevelser, debat, læring og indsigt i mangfoldig fødevareproduktion.

Med grobund i mulden og skyhøje ambitioner om, at fælles kan vi mere.
 
Den enes rest er den andens fest
I landsbyen Herslev viser vi verden, hvordan fremtidens mad, øl og fødevareproduktion smager, dufter, føles og foregår. I En del af Herslev er den enes rest den andens fest, og alle har en plads. Hos os er korn, grise, kål og chokoladebønner uundværlige i et velfungerende lokalsamfund. Resterne fra ølbrygning bliver til kvægfoder og nye eddiketyper. Markernes biodynamiske korn rammer smørrebrødsrestauranter i byen, mens kornkliddet giver grød til økologiske grise. Ud af fællesskabet vokser alsidige og inkluderende arbejdspladser. Og her skabes chokolade, som høster guldmedaljer ude i verden.
 
 
Hanebjerggaard I/S v. Jens og Anna Gjerluf Eslau | CVR: 27860796 | Buesøvej 9, 4000 Roskilde - Danmark | Tlf.: 24944124 | hanebjerggaard@gmail.com